/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Cine rămâne în fruntea Capitalei? Ce a declarat Ruslan Codreanu la ședința operativă a primăriei

missing
02 iulie 2018, ora 10:52

„Am rămas și eu surprins de faptul cum s-au developat evenimentele. Atât timp cât sunt aici în calitatea de mea de viceprimar responsabil pe domeniul social, voi duce și interimatul până nu vor fi alte decizii sau discuții” a declarat Ruslan Codreanu.

Precizăm că la ședințele anterioare Ruslan Codreanu, declarase că alegerile ar trebui validate, iar Andrei Năstase ar trebui să vină la primărie.

Amintim că, la data de 29 iunie, curent, majoritatea membrilor Comisie Electorale Centrale au votat ca alegerile în Chișinău să fie declarate nule, iar procesul electoral să fie încheiat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram