„Viața este o cutie plină de surprize neașteptate”. Svetlana Sainsus a anunțat că platforma caritate.md își reia activitatea

collage

Prin intermediul paginii sale de Facebook, co-fondatoarea caritate.md, Svetlana Sainsus, a anunțat că platforma își reia activitatea astăzi, 1 iulie. În postare Svetlana a menționat și cauzele care au stat la baza deciziei de reluare a activității, dar și despre faptul că toate cazurile vor fi verificate cu o strictețe sporită. 

„Dragii mei, avem o noutate frumoasă( poate nu pentru toți?) începînd cu data de 1 iulie, reîncepem a prelua cazuri noi pe platforma noastră www.caritate.md. Este greu să stăm și să privim cazurile în lista de așteptare fără a face nimic.

Viața oamenilor este mult mai importantă decât orice și pentru asta am găsit putere să continuăm. Este greu să continui după tot prin ce am trecut, dar mai greu este să ne oprim după toate momentele frumoase, vieți salvate și destine schimbate…

Atâta timp cât este nevoie de noi și atâta timp cât oamenii ne vor fi alături , noi vom încerca să ajutăm și să facem lucruri frumoase în continuare. Mulțumim enorm celor care ne susțin, care au încredere, mulțumim pentru încurajări și gânduri bune. Noi la rîndul nostru promitem în continuare verificarea cazurilor cu cea mai mare strictețe pentru că ceea ce contează cel mai mult este încrederea voastră❤️?? Ne asumam orice risc și continuăm activitatea ? Vizitați platforma noastră și faceți cunoștință cu noile cazuri ce au nevoie de ajutor, ajutați-ne cu promovarea lor pentru că prea mult timp au așteptat:( abonați-vă la donația lunară și vom putea ajuta împreună cazurile urgente.

Nici nu vă imaginați cât de mare ajutor sunt donațiile lunare. Uneori 2$ donați lunar pot face minuni pt cineva care este în pericol. https://www.caritate.md/donatie-lunara-prin-paypal.html Viața este o cutie plină de surprize neașteptate.. Astăzi noi ajutam, dar mâine nu se știe ….,putem fi noi cei care vom avea nevoie de ajutor….Pic cu pic se făcea marea, om cu om se ajută pentru că binele făcut la nevoie ni se întoarce atunci când nici nu ne așteptam❤️”.

Platforma caritate.md și-a suspendat activitatea în urma investigației RISE-Moldova în care erau acuzați de cârdășie fondatorii platformei și reprezentanții clinicii „Medical Park” din Turcia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente