(foto) „Acesta e ultimul microbuz până la ora 16:00”. Mai multe persoane semnalează că transportul din raioane nu circulă spre Chișinău

caption
Foto: zdg.md

În contextul protestului ce urmează să aibă loc, mai multe persoane semnalizează că transportul din raioane nu circulă spre Chișinău. Ziarul de Gardă a încercat să contacteze autogările din Capitală, doar că nimeni nu le-a răspuns la telefon pentru a oferi detalii despre orarul rutelor din raioane.

„Chișinău, ora 10:45, în microbuzul Chișinău – Strășeni, șoferul ne zice: – Acesta e ultimul microbuz până la ora 16:00 pentru azi. Între 11:00 și 16:00 microbuzele Chișinău – Strășeni nu vor circula nici într-o direcție, ca să nu vă puteți duce la protest. Am rămas muți”, susține o tânără.

Tânăra a expediat site-ului zdg.md și o imagine foto din care se vede că în gara din Strășeni nu sunt microbuzele de rute, iar în schimb pot fi văzute câteva taxiuri private. Jurnaliștii de la zdg.md au contactat gara din Strășeni, iar persoana care a răspuns la telefon a menționat că nu cunoaște detalii despre o eventuală suspendare și că transportul circulă. Ulterior aceasta s-a contrazis și a spus că de fapt nu știe de ce nu circulă rutele. Întrebată dacă poate oferi un număr de telefon al administratorului, aceasta a precizat că este zi liberă și că nimeni nu va comunica jurnaliștii. După ce a fost informată că este vorba de o chestiune de interes public, aceasta deja a spus că nu are nici un număr de telefon și a închis telefonul.Photo Credit: Mariana Chiru

Vicepreședintele Platformei DA a anunțat anterior că a fost informat despre faptul că pe 1 iulie va fi sistat transportul public în mai multe raioane și că proprietarii firmelor private de transport sunt amenințați să nu scoată microbuzele pe rută.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente