/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Cine este bărbatul care l-ar fi împușcat pe fiul analistului politic Anatol Țăranu

01 iulie 2018, ora 10:16

Sursa citată scrie că în coridorul apartamentului, la podea a fost depistat pistolul cu glonț de model CZ-P10C, cal.9×19 mm, fără încărcător, iar pe noptieră pistolul cu glonț de model Glock 19, cal. 9×19 mm, cu încărcătorul încărcat. În altă odaie, pe pat, a fost depistată o armă lungă cu glonț de model CZ-858, cal. 7,62×39 mm cu încărcătorul descărcat, iar pe noptieră a fost depistat pistolul cu glonț de model PM, cal. 9×18 mm. În aceeași încăpere este instalat safeu metalic întărit în perete. Poliția l-a găsit descuiat, iar în el se aflau mai multe muniții de calibru diferit. Toate armele sunt înregistrate pe numele cetățeanul Boris Babin născut în 1986, cel care ar fi fost reținut fiind bănuit de comiterea crimei.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoare de la 10 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram