14:08:41 19.04.2024
Stiri

Mesaj EMOȚIONANT, scris de o fostă colegă a lui Teo Țăranu: „Măi Teo, noi toți anul ăsta facem 30. Trebuia să mai stai…”

Social 30.06.2018 21:11 Vizualizări8941 Autor: Ziarul National
Mesaj EMOȚIONANT, scris de o fostă colegă a lui Teo Țăranu: „Măi Teo, noi toți anul ăsta facem 30. Trebuia să mai stai…”


O fostă colegă a lui Teodor Țăranu, tânărul împușcat în această dimineață de un vecin de-al său, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. Ana Mardare susține că fiul fostului deputat Anatol Țăranu a fost un băiat minunat și că a plecat prea devreme. Acesta era angajat al Consiliului Suprem de Securitate din R. Moldova.

„Teo, noi nu am fost cei mai apropiați prieteni, dar buni colegi cu siguranță am fost. Cumva viața ne-a adus împreună nu în una ci chiar două școli. La „Prometeu” și apoi la ȘLMM...

Erai băiat deștept, știai multă istorie, chiar dacă tocitul nu era pentru tine. Te leneveai prea des să-ți faci temele, dar ieșeai mereu din încurcătură pentru că erai natural inteligent. Dar cel mai tare ți-am apreciat simțul umorului. Mare cadru mai erai. Te țin minte la ȘLMM cum intrai pe poartă. Veneai de la fumat cu băieții. În costum bej, cu mapa de piele în mână, cu mers leneș. Râdeai mai mereu. Eu aud și acum râsul tău, hlizit șmecher. La lecții te plictiseai și te auzeam șoptind: „Mardare! Mardare! Dă telefonu’ tău oleacă!” Aveam niște jocuri prostești și mi-l descărcai mereu.

Apoi a venit mama ta la ȘLMM în calitate de profesoară. Ce femeie faină! Ce ținută, ce frumusețe, ce inteligență!

Când am plecat din ȘLMM înapoi la „Prometeu” mi-ai zis: „Mardare! Unde tu te duci? Tu aici ești „zvezda” da’ acolo nu te ține minte nimeni” :)))

Măi Teo măi, noi toți anul ăsta facem 30. Tu ai făcut 30 de ani luna asta. Abia 30... Trebuia să mai stai, să-i bucuri pe părinții tăi minunați...Îmi pare foarte foarte rău...Să-ți fie zborul ușor”, a scris aceasta.

Fiul de 30 de ani al analistului politic Anatol Țăranu, Teodor, a fost împușcat mortal noaptea trecută într-un apartament de pe str. Vasile Lupu din sectorul Buiucani al capitalei. Bănuit de acest omor este vecinul său de 32 de ani la care a mers în ospeție. După ce au consumat băuturi alcoolice, între cei doi s-ar fi iscat un conflict, iar vecinul ar fi tras în victimă trei gloanțe dintr-un pistol deținut legal.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md