(foto, video) Igor Dodon a înmânat „Diploma de Onoare” celor mai buni absolvenți de liceu din toată țara

dodon

Președintele Igor Dodon a înmânat astăzi „Diploma de Onoare” celor mai buni absolvenți de liceu din toată țara, promoția 2018.

„În urma unei analize a succeselor înregistrate în procesul de studii, dar și a celor obținute la examenele de bacalaureat, la olimpiade și concursuri naționale și internaționale, în acest an, a fost sporit numărul de absolvenți – la 200. Astfel, au fost distinși cîte patru reprezentanți din fiecare raion al țării: absolvenți ai liceelor din stînga Nistrului, din municipiile Chișinău și Bălți și din UTA Găgăuzia”, a menționat Igor Dodon într-un mesaj pe rețelele de socializare.

absolventi1

De asemenea, acesta a spus că evenimentul respectiv, care se desfășoară al doilea an consecutiv și se înscrie în Festivalul „Generația Viitorului”, este un gest de atenție și încurajare a tinerilor, precum și un impuls spre atingerea unor noi performanțe.

Amintim că, anul trecut mai mulți elevi au refuzat să primească diplome de onoare. Atunci elevii au reacționat pe rețelele de socializare și au spus au refuzat din mai multe motive premiul președintelui.

absolventi

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente