02:29:09 29.03.2024
Stiri

NICI MORMÂNT NU MERITĂ! India, din nou cutremurată de un VIOL BARBAR. Chinuri inimaginabile suferite de o fetiţă de 8 ani

Știri 30.06.2018 18:30 Vizualizări1846 Autor: Ziarul National


NICI MORMÂNT NU MERITĂ! India, din nou cutremurată de un VIOL BARBAR. Chinuri inimaginabile suferite de o fetiţă de 8 ani

Mii de indieni au participat astăzi la un marş de solidaritate cu o fetiţă de 8 ani, care se zbate între viaţă şi moarte în spital, după ce a fost violată şi maltratată de un tânăr de 20 de ani în localitatea Mandsaur. Părinţii fetei cer pedeapsa cu moartea pentru agresor, transmite gandul.info.

Câteva mii de oameni au răspuns apelurilor organizaţiilor feministe şi de apărare a drepturilor omului din India şi au participat la New Delhi la marşul de protest.

Un val de oroare a cuprins India săptămâna aceasta, după ce o fetiţă de 8 ani a fost găsită mai mult moartă decât vie în localitatea indiană Mandsaur. Ea dispăruse marţi, în timp ce îşi aştepta tatăl să o ia de la şcoală. ”Era plină de tăieturi, avea gâtul spintecat, nasul zdrobit, ruptură de rect, muşcături pe tot corpul şi diverse obiecte introduse în organele genitale,” au povestit, cutremuraţi, medicii spitalului din Indore. ”Fusese violată şi aruncată să moară într-o zonă ascunsă. Nu ne-am putut imagina că un om poate să se poarte atât de barbar, mai ales cu un copil.”

În urma cercetărilor, Poliţia a stabilit că fetiţa fusese luată din faţa şcolii de Irfan Khan, un tânăr de 20 de ani care muncea într-o piaţă. Acesta a dus-o într-un loc ascuns, unde a violat-o, după care i-a tăiat gâtul cu un obiect ascuţit.

Fata avea o puternică hemoragie internă, care a fost oprită abia după două dificile intervenţii chirurgicale. Medicii au găsit in trupul copilei un băţ rupt, cu care agresorul i-a sfâşiat măruntaiele. Ea se află în continuare în stare gravă, dar pare să dea semne că îşi va reveni. ”E atât de traumatizată, că nici nu poate vorbi,” povestesc medicii indieni.

Poliţiştii au verificat camerele de supraveghere montate în zona şcolii de unde dispăruse fetiţa şi au reuşit să-l identifice pe autorul oribilei agresiuni. Probele medico-legale au confirmat că el este autorul. Părinţii fetiţei cer ca individul să fie spânzurat, iar mii de oameni au ieşit în stradă pentru a susţine condamnarea acestuia la moarte. Liderul comunităţii musulmane din Mandsaur a precizat că, în cazul unei execuţii, Irfan Khan nu va avea parte de un loc de veci.

Totuşi, în ciuda reacţiei opiniei publice, Poliţia nu l-a dus pe Khan în faţa unui judecător, preferând să apeleze joi la un procuror, care a venit la secţia unde este deţinut, pentru a-i prelungi mandatul de arestare cu 5 zile. Brutala agresiune din Mandsaur a provocat o puternică emoţie în India, amintind - din punctul de vedere al leziunilor victimei - de cazul din 2012, când o studentă la medicină din New Delhi a fost abandonată pe marginea drumului, după ce a fost violată şi maltratată de şase bărbaţi, care au răpit-o dintr-un autobuz.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md