14:03:14 25.04.2024
Stiri

VIDEO // IGP anunță că a identificat persoane care promovează mesaje de „incitare la VIOLENȚĂ” în timpul manifestațiilor de duminică

Social 30.06.2018 13:00 Vizualizări1048 Autor: Ziarul National


VIDEO // IGP anunță că a identificat persoane care promovează mesaje de „incitare la VIOLENȚĂ” în timpul manifestațiilor de duminică rtr.md

Inspectoratul General al Poliției susține că a identificat mai multe persoane care distribuie mesaje de incitare la violență în timpul manifestațiilor care vor avea loc mâine în centrul capitalei. Mesajele ar fi distribuite atât de pe conturile lor personale, cât și de pe conturi false create pe rețelele de socializare.

Persoanele au fost citate pentru audieri, iar Poliția cheamă participanții la proteste să manifeste pașnic și să evite activități ilicite sau provocări.

Inspectoratul General al Poliției îndeamnă manifestanții să nu poarte arme de foc, obiecte explozive și altelr care pot pune viața în pericol, să fie atenți la toate informațiile venite din partea Poliției și, dacă li se solicită să se legitimeze, să o facă. Dacă vin cu copii la manifestație, să-i supravegheze, iar dacă văd persoane violente sau care incită la violență, să se îndepărteze de ele și să anunțe organizatorul întrunirii, echipa „Poliția Dialog” sau orice polițist.

În PMAN vor fi prezente și două centre mobile de informare, unde vor fi difuzate spoturi privind siguranța la proteste, dar și corturi, unde oamenii vor putea bea apă și, la necesitate, vor beneficia de asistență medicală primară.

Circulația transportului public pe bd. Ștefan cel Mare va fi parțial restricționată.

Menționăm că duminică, începând cu ora 14.00, Comitetul de Rezistență Națională, în care se regăsesc liderii Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Partidului Acțiune și Solidaritate, altor partide și membri ai societății civile, organizează un protest în Piața Marii Adunări Naționale pentru a cere validarea alegerilor din Chișinău și anularea sistemului mixt.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md