19:59:21 19.04.2024
Stiri

FOTO // Durere fără margini în familia unui fost deputat de la Chișinău. Fiul acestuia a fost ÎMPUȘCAT mortal. O armă Kalașnikov a fost găsită la fața locului

Social 30.06.2018 11:33 Vizualizări5576 Autor: Ziarul National
FOTO // Durere fără margini în familia unui fost deputat de la Chișinău. Fiul acestuia a fost ÎMPUȘCAT mortal. O armă Kalașnikov a fost găsită la fața locului
Poză simbol


UPDATE // Un comuniat de presă al Poliției anunță că victima a fost împușcată de trei ori.

„La scurt timp, polițiștii au reținut suspectul de 32 de ani. Victima a fost împușcată de suspect în urma unui conflict iscat între ei, ambii fiind în stare de ebrietate. La fața locului a fost depistat pistolul deținut legal de către suspect, din care a fost împușcată victima”, transmit oamenii legii.

Vecinul de 32 de ani al victimei a fost reținut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat riscă închisoare de 10 la 15 ani.


Un bărbat de 30 de ani, care s-a dovedit a fi feciorul fostului deputat și ambasador Anatol Țăranu, a fost împușcat mortal în această noapte. Corpul acestuia a fost depistat într-un apartament de pe strada Vasile Lupu din Chișinău. Din primele informații, Teodor Țăranu ar fi fost ucis de vecinul său de 32 de ani în jurul orei 1.00, după ce ar fi consumat împreună băuturi alcoolice.

Șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, a declarat pentru deschide.md că apelul la Poliție a fost înregistrat în noaptea de 30 iunie 2018, în jurul orei 1:00, când vecinii au telefonat la 112 și au anunțat că s-au auzit împușcături în blocul de pe str. Vasile Lupu din sectorul Buiucani al capitalei.

Oamenii legii au depistat în apartament o persoană de gen masculin decedată și două arme, un automat AK 47 și un pistol. Tot în respectivul apartament a fost reținută și o persoană care este bănuită de comiterea infracțiunii. În urma cercetărilor la fața locului au fost găsite și bonuri de casă eliberate de un magazin din apropiere în care sunt trecute mai multe băuturi alcoolice. Persoana reținută se afla în stare ebrietate.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor și a fost reținut vecinul victimei care, din informațiile preliminare, s-ar face vinovat de comiterea crimei.

De asemenea, Alexandru Pânzari a precizat că arma din care s-a tras era deținută legal, iar în apartamentul persoanei reținute au fost găsite și alte arme de foc.

Vecinii spun că fiul lui Anatol Țăranu locuia la etajul șapte, iar astă-noapte a mers în ospeție la vecinul său, cu un etaj mai jos.





Foto // telegraph.md







Sursa: protv.md


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md