/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Recomandările poliției și adresele unde vor fi organizate parcări pentru participanții la protestul de duminică

missing
30 iunie 2018, ora 11:32

Astfel, poliția recomandă participanților să:

– Manifestați pașnic și nu vă lăsați atrași în acțiuni ilicite sau careva provocări
– Nu purtați în timpul întrunirii arme de foc, substanțe sau obiecte explozive precum și alte obiecte care pot pune în pericol viața și sănătatea persoanelor la aceste evenimente;
– Fiți atenți la informațiile prezentate de către angajații poliției și în caz de vi se solicită să vă legitimați
– Dacă veți fi însoțiți de către copii, supravegheații în permanență și evitați aglomerația
– Dacă identificați persoane sau grupuri de persoane violente îndepărtați-vă de aceștia și informați organizatorii manifestației și poliția.

În același timp, Pavel Apostol de la Inspectoratul Național de Patrulare a informat că pentru participanții la manifestația de duminică au fost stabilite locuri de parcare:
– în adiacentul Circului
– în fața Academiei de Științe
– pe strada Columna și Mihai Viteazu.

Totodată, INP a informat că circulația transportului public va fi redirecționată pe străzile adiacente, astfel încât să nu creeze impedimente pentru participanții la eveniment, cât și altor cetățeni care se deplasează în municipiul Chișinău.

În intersecții vor fi plasați agenți pentru fluidizarea circulației rutiere, iar în funcție de evoluția evenimentului circulația rutieră în zona desfășurării evenimentului ar putea fi sistată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram