(VIDEO) Un copil de cinci ani, evacuat prin geam după apartamentul în care se afla a fost cuprins de flăcări

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un copil de cinci ani a fost salvat de pompieri, fiind evacuat prin geam, de la etajul trei, după ce în apartamentul în care se afla a izbucnit un incendiu. Din fericire, copilul nu a suportat traumatisme și nici intoxicare cu monoxid de carbon. Incendiul a fost lichidat prompt de către două echipaje ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Potrivit IGSU, pompierii au fost alertați privind izbucnirea incendiului din strada Căușeni nr.3 din capitală la ora 18:27 a serii zilei de ieri, 28 iunie. La fața locului, angajații IGSU au stabilit că în interiorul apartamentului cuprins de flăcări se afla un copil în vârstă de cinci ani, iar în locuință nu erau maturi.

Salvatorii de urgență au evacuat băiatul prin geam de la etajul trei, folosind autoscara de intervenție. Ulterior minorul a fost preluat de către Serviciul asistență medicală urgentă.

În urma arderii au fost distruse bunurile materiale din interiorul bucătăriei apartamentului. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...