Decizia privind reducerea prețurilor la energia electrică a fost publicată în Monitorul Oficial

YF7YOYCMKN

Hotărârea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) privind reducerea prețurilor la energia electrică a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial.

Decizia prevede reducerea în medie cu 10 % a prețurilor la energia electrică și va intra în vigoare la 1 iulie curent, scrie Moldpres.

Mai exact, consumatori casnici deserviți de „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” vor achita 179 bani pentru un kilowatt/oră, față de tariful actual de 199 bani. Pentru consumatorii ale căror instalații sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de tensiune medie (6–10 kV), prețurile vor fi reduse de la 182 la 160 bani pentru un kilowatt/oră.

Prețuri mai mici vor achita și persoanele care utilizează energia electrică furnizată de către societatea „Furnizarea Energiei Electrice Nord”. Astfel, consumatorii casnici din nordul țării vor plăti 191 de bani pentru un kilowatt/oră, cu 21 de bani mai puțin decât în prezent. Pentru consumatorii ale căror instalații sunt racordate la rețelele electrice de distribuție de tensiune medie (6–10 kV) prețul va fi redus de la 184 la 166 bani pentru un kilowatt/oră.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente