23:18:10 19.04.2024
Stiri

DEZVĂLUIRE: Care a fost „problema TEHNICĂ” din cauza căreia Dodon nu a mai ajuns la Bruxelles. Este legată de invalidarea alegerilor din Chișinău

Politică 29.06.2018 12:35 Vizualizări5454 Autor: Ziarul National
DEZVĂLUIRE: Care a fost „problema TEHNICĂ” din cauza căreia Dodon nu a mai ajuns la Bruxelles. Este legată de invalidarea alegerilor din Chișinău


Deși urma să ajungă ieri la Bruxelles, președintele R. Moldova Igor Dodon a anunțat pe Facebook că nu mai merge acolo din cauza unor „probleme tehnice”, fără să detalizeze natura acestora.

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a dezvăluit, însă, motivul pentru care Dodon nu ar mai fi ajuns în capitala UE și susține că acesta ar avea legătură cu decizia de invalidare a alegerilor locale noi din Chișinău.

CITIȚI și Anunțate cu surle și trâmbițe, Dodon și-a ANULAT vizitele la Bruxelles și în SUA, dar a trimis un mesaj: „Încerc să mențin și să aprofundez relațiile cu UE, dar, totodată, să restabilesc bunele relații cu Federația Rusă”

„Apropo de Dodon, cei de la Bruxelles îl văd și pe el parte a problemei. Știm, din informații neoficiale, că (Igor Dodon - n.r.) avea confirmate întrevederi, inclusiv cu comisari europeni. După ce s-a întâmplat invalidarea alegerilor, toate întâlnirile cu Dodon au fost anulate și de aici „problemele tehnice” din cauza cărora acesta nu a mai ajuns la Bruxelles”, a declarat Maua Sandu ieri-seară, în cadrul unei emisiuni de la „Jurnal TV”.

Aintim că Igor Dodon nu a mai ajuns ieri la Bruxelles unde urma să țină un discurs la „Crans Montana Forum”, invocând pe Facebook „motive tehnice”. De asemenea, șeful statului nu pleacă nici în SUA pe 1 iulie, unde urma să meargă la invitația unui ONG.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md