/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Ar fi cerut bani de la student pentru a-i favoriza susținerea tezei de licență. Un profesor din Hâncești, în vizorul CNA

missing
29 iunie 2018, ora 10:09

Potrivit CNA, profesorul ar fi cerut și primit 3 500 de lei de la un student, pentru a-l favoriza la susținerea tezei de licență, astfel încât acesta să obțină o notă maximă. Banii estorcați au fost transmiși profesorului sub controlul CNA. Transmiterea celei de a doua tranșe s-a soldat cu prinderea în flagrant delict a acestuia.

Profesorul a fost reținut, însă în urma încheierii acordului de recunoaștere, a fost eliberat de procurori. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă de până la șapte ani de închisoare și cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 5 la 10 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram