Nouă localități au rămas parțial deconectate de la energia electrică, drept urmare a ploii torențiale de ieri

ploaia_0

Mai multe localități din țară au fost afectate în urma ploii torențiale de ieri, 28 iunie. Conform datelor furnizorilor de energie electrică, 9 localități au rămas parțial deconectate de la energia electrică.

În localitățile Călmățui, Bujor, Fundul Galbenei și Horăști din raionul Hâncești a fost înregistrată grindină, iar salvatorii și pompierii au fost solicitați pentru a debloca un microbuz de rută la intersecția străzilor Albișoara și Ismail a municipiului Chișinău. Potrivit informației preliminare în urma precipitațiilor nu au fost raportate victime.

Conform datelor furnizorilor de energie electrică, 9 localități din raioanele Ialoveni, Criuleni, Anenii Noi și mun. Chișinău au rămas parțial deconectate de la energia electrică. Furnizorii de curent electric urmează să restabilească consumatorii.

Intervenția salvatorilor a fost solicitată și în localitatea Hrușova raionul Criuleni, unde un arbore a blocat traseul. Pompierii din unitatea de salvatori Vadu lui Vodă s-au îndreptat pentru intervenție. Prejudiciile materiale cauzate de precipitații urmează să fie estimate de comisiile pentru situații excepționale teritoriale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente