/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

/VIDEO/ Localități fără lumină și microbuz blocat. Care sunt consecințele ploii torențiale din joi seara

28 iunie 2018, ora 18:34

A plouat cu grindină în localitățile Călmățui, Bujor, Fundul Galbenei și Horăști din raionul Hâncești. Intervenția salvatorilor a fost solicitată și în localitatea Hrușova raionul Criuleni, unde un arbore a blocat traseul. Pompierii din unitatea de salvatori Vadu lui Vodă s-au îndreptat pentru intervenție.

Conform datelor furnizorilor de energie electrică, nouă localități din raioanele Ialoveni, Criuleni, Anenii Noi și mun. Chișinău au rămas parțial deconectate de la energia electrică.

Furnizorii de curent electric urmează să restabilească consumatorii. Prejudiciile materiale cauzate de precipitații urmează să fie estimate de comisiile pentru situații excepționale teritoriale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram