01:31:05 20.04.2024
Stiri

O nouă DEZBATERE televizată între Andrian Candu și Maia Sandu? „Să vină și să clarificăm lucrurile”

Politică 28.06.2018 17:30 Vizualizări2277 Autor: Ziarul National
O nouă DEZBATERE televizată între Andrian Candu și Maia Sandu? „Să vină și să clarificăm lucrurile” captură


Președintele Parlamentului, Andrian Candu, și lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, s-ar putea întâlni într-o nouă dezbatere televizată, după cea organizată la finele anului trecut de postul public de televiziune. Invitația a fost lansată de Maia Sandu, care vrea să clarifice lucrurile, după ce spicherul Candu a acuzat-o că „vorbește prostii” atunci când spune că guvernarea vrea să transforme republica într-un „rai al crimelor financiare naționale și internaționale”, odată cu aprobarea legii care prevede acordarea cetățeniei R. Moldova unor străini ce fac investiții aici.

Citește și: VIDEO // Replici ACIDE între Sandu și Candu, la dezbaterea televizată: „Politica este pentru Dvs. o afacere profitabilă. Veniturile v-au crescut de șase ori”; „Luptăm cu schemele PLDM, ați făcut parte din această echipă”

„Să vină la dezbateri și să clarificăm lucrurile. Nu am mai fost invitată la Moldova 1 după acea dezbatere… Dacă are ceva să-mi zică, atunci să-mi spună în față și să mă invite la televiziunea națională, care a devenit televiziunea națională a PD-ului. Înțeleg că Moldova 1 mă invită la dezbateri doar atunci când vrea Candu. Să dezbatem lucrurile pe care le-a spus despre mine”, a declarat Maia Sandu ieri-seară, în cadrul unei emisiuni la TVC 21.

Citește și: DEZBATERE // Sandu RESPINGE orice coaliție cu PD: „E un partid toxic”; Candu: „Oamenii politici trebuie să aibă înțelepciune și să nu ardă toate podurile”

De asemenea, președinta PAS a spus că e gata să participle și la o dezbatere organizată de posturile TV afiliate partidului de guvernământ: „Sigur că pot să mă cheme și la una din televiziunile pe care ei le controlează”.

De partea cealaltă, administrația postului Moldova 1 respinge acuzațiile Maiei Sandu, care spune că „a fost invitată la televiziunea naţională acum un an” și de atunci nu a mai fost chemată. „Este vorba despre o dezinformare, deoarece Maia Sandu a fost invitată de cel puțin șase ori la emisiunea „Butonul roșu”, care a fost realizată anume la solicitarea partidelor politice, inclusiv PPDA și PAS. De fiecare dată, însă, lidera PAS a delegat alți membri ai formațiunii. Același lucru s-a produs și în cazul lui Andrei Năstase care, în timpul dezbaterilor televizate, a delegat alte persoane pentru a-i prezenta platforma electorală”.

De menționat că Andrian Candu a spus că Maia Sandu „minte sau este mincinoasă” când afirmă că „guvernarea vrea să transforme republica într-un „rai al crimelor financiare naționale și internaționale”.

„Maia Sandu vorbește multe prostii. Zilele trecute ne acuza pe noi că am venit cu o soluție economică cu cetățenia. Prostie mai mare nu am auzit. Ori ea e lipsă zero profesionalism economic și atunci nu înțeleg cum Lupu și Dodon ( n.r. Marian Lupu și Igor Dodon au deținut funcția de ministru al Economiei) au ținut-o la Ministerul Economiei sau minte că e mincinoasă”, a menționat Andrian Candu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md