Ai curajul să ieși din zona de confort? Devino membră Grow Me Up și schimbă societatea prin acțiuni de voluntariat

grow me up

Dacă ești o tânăra cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani și ești dornică să faci voluntariat și să implementezi o schimbare atât în societate, cât și în viața ta, nu ezita să te înscrii la acest proiect.

Devenind membră Grow Me Up, vei avea ocazia să îți creezi o vastă experiență de project management și te vei putea dezvolta ca personalitate, devenind, în viitor, o doamnă de succes. Timpul petrecut util, plăcut și experiența din cadrul proiectului „Grow Me Up” te vor ajuta să îți combați fricile, să ieși din zona ta de confort și să-ți descoperi personalitatea excepțională. De asemenea, Grow Me Up îți va oferi o familie unită, care va contribui la dezvoltarea ta personală și profesională, ajutându-te să îți conturezi scopurile și să fii zilnic mai aproape de atingerea acestora.

Nu rata șansa de a deveni membra familiei „Grow Me Up”. Te poți înregistra AICI!

Deadline pentru înregistrări – 8 iulie.

„Grow Me Up” este un proiect care tinde să contribuie la soluționarea câtorva probleme semnificative pe care le au tinerele din Moldova. Ținând cont de aceste probleme, proiectul și-a propus, drept scop, prin intermediul trainigurilor, dezvoltarea pe plan personal și profesional a tinerelor. Proiectul vine cu o nouă provocare pentru toate tinerele cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani, care tind să se inițieze în politică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente