(VIDEO) Dacă l-ai recunoscut, anunță imediat poliția. Individul este căutat pentru furt

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție a sectorului Rîşcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău sunt în căutarea individului din imagini. Acesta este suspectat de faptul săvârșirii unui furt de telefon mobil.

Incidentul a avut loc la data de 13 iunie curent, într-un magazin de pe strada Armenească din capitală. Suspectul a intrat în magazin de unde în mod tainic a sustras un telefon mobil de model „Samsung”, lăsat fără supraveghere de angajata magazinului. Momentul sustragerii a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în magazin. Victima a estimat prejudiciul cauzat la 3.000 de lei.

Cetățenii care l-au recunoscut, sunt rugați să comunice informațiile la numărul de contact: 0 696 76 136, confidențialitatea surselor de informare fiind garantată.

Conform legislaţiei penale în vigoare, suspectul riscă să fie cercetat penal pentru furt şi sancţionat cu amendă în mărime de până la 32.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să asigure corespunzător bunurile materiale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...