Wizz Air nu mai permite să călătorești cu bagajul de mână la bord. Care pasageri încă pot beneficia de aceste servicii

wizz

Wizz Air este o companie avia din Ungaria, bine cunoscută pentru prețurile reduse la biletele de avion, cu condiția mărimilor limitate ale bagajelor. Recent, compania a anunțat schimbarea regulamentului cu privire la dimensiunile acceptabile ale bagajului pentru clienții Wizz Priority și anularea posibilității de a călători cu geanta pentru restul pasagerilor.

„Deoarece avem spațiu limitat la bord, nu putem garanta că toate bagajele de mână ale pasagerilor vor călători cu ei în zona cabinei avionului. Doar pasagerii cu Wizz Priority vor putea să-și aducă bagajele de mână la bord, în funcție de procedurile de îmbarcare la fiecare aeroport. Bagajele de mână ale tuturor pasagerilor care nu au cumpărat Wizz Priority vor fi plasate în compartimentul de depozitare a încărcăturii aeronavei și pot fi colectate la centura de bagaje din aeroportul de sosire.”, anunță compania.

De asemenea, dimensiunile bagajelor admise la bord au fost modificate. Acum mărimea maximă a bagajelor este de 55x40x23 cm și greutatea maximă de 10 kg.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente