/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Au omorât în bătaie un bărbat. După opt ani de la săvârșirea crimei, doi bărbați riscă ani grei de pușcărie

missing
27 iunie 2018, ora 11:50

Victima a fost dată în căutare în 2010 de poliție și tot atunci a fost pornită urmărirea penală pentru omor intenționat, iar în martie 2018, în adresa oamenilor legii a venit o informație operativă despre persoanele și circumstanțele în care ar fi comisă crima. În baza informației date, a fost reluată urmărirea penală, fiind efectuate mai multe investigații.

La scurt timp, suspecții au fost identificați, aceștia s-au dovedit a fi doi bărbați, cunoscuți de-ai victimei, unul din ei a fost reținut, iar celălalt a fost găsit la pușcărie.

Audiați de poliție, suspecții și-au recunoscut vina, declarând că după ce au servit cu victima băuturi alcoolice, între ei s-a iscat un conflict, suspecții lovindu-și prietenul de pahar până la omorât. Pentru a ascunde urmele infracțiunii, cadavrul a fost îngropat de către aceștia în apropierea satului Petreni, raionul Drochia.

În urma verificărilor efectuate de către ofițerii de investigații în comun cu cei de la urmărirea penală a IP Drochia și Procuratura din Drochia, în apropierea satului Petreni, pe câmp, au fost depistate și ridicate osemintele victimei.

Totodată, cu suspectul reținut a fost petrecută acțiunea de verificare a declarațiilor la fața locului. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Omor intenționat” se pedepsesc cu închisoare de la 10 la 15 ani sau cu detenţie pe viaţă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram