Participă la o sesiune de orientare și află totul despre studiile din SUA

elevi

Dacă ești printre cei care au fost acceptați la o universitate în SUA din toamna anului 2018, vino la sesiunea de orientare organizată de Centrul de Informații Universitare, care îți va oferi sugestii și sfaturi utile referitor la călătoria și sosirea în SUA. De asemenea, te va ajuta să diminuezi șocul cultural și să te adaptezi mai ușor la campusul universitar și viața academică.

Astfel, Centrul de Informații Universitare te invită să participi la o sesiune de orientare privind studiile în SUA. Evenimentul va avea loc pe 12 iulie, începând cu ora 14.00 și îți va oferi toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a te acomoda cât mai ușor cu schimbarea.

Cei care te vor ajuta să înțelegi mai bine ce pași urmează să faci acolo sunt invitații de onoare:

# Jed Wolfington, Departamentul Relații cu Publicul/Ambasada SUA
# David Jesse, Director/Consiliile Americane

Evenimentul este gratuit și va avea loc la sediul Centrului de Informații Universitare, pe strada Pușkin 16. Sesiunea de orientare te va ajuta să te adaptezi mai ușor la viața din SUA și va face ca procesul de tranziție să decurgă mai ușor.

Pentru a vă înregistra participarea la acest eveniment sau a afla alte detalii, sunați la numărul de telefon 022221172 sau 068220072.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente