/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Jurnalista Nata Albot ar putea candida la alegerile parlamentare din toamnă

missing
27 iunie 2018, ora 10:44

Albot a menționat că nu este curtată de niciun partid politic, dar în familie se discută despre posibilitatea de a candida pe circumscripțiile uninominale din partea diasporei.

Dacă ne implicăm, noi validăm acest sistem mixt ilegal, dar dacă noi nu ne implicăm atunci se implică alții. În principiu, asta ar fi o dezvoltare firească în condițiile în care noi am discutat atât de mult astăzi despre curaj. Trebuie să înțelegem, păstrăm noi poziția de societate civilă sau de la societate civilă facem un pas înainte”, a afirmat Nata Albot.

Menționăm că Nata Albot este jurnalistă, blogger și fostă producătoare de televiziune și manager media din Republica Moldova. Este organizatoarea unui șir de festivaluri, precum „Balul Brazilor de Crăciun”, „Mai Dulce”, „IaMania” și „Lavender Fest”, și inițiatoarea unor proiecte precum „Klumea” și „Koolture Tricolore”. În 2015, a lansat cartea „Moldova din bucătăria mamei mele”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram