Absolvenții de liceu află astăzi ce note au luat la examene. Au la dispoziție 48 de ore pentru a-și putea vedea lucrările verificate

Absolvenții de liceu își vor afla astăzi notele la examenele de bacalaureat. Rezultatele preliminare vor fi afișate în centrele de bacalaureat la 27 iunie.

Fiecare candidat își va putea vedea lucrările verificate, accesând pagina www.bac.edu.md, în zilele de 27 și 28 iunie. Aceasta se va face în baza unei parole pe care o va obține de la instituția de învățământ în care și-a făcut studiile.

De asemenea, în zilele de 27 și 28 iunie candidații vor avea posibilitatea să depună contestații. Rezultatele finale, după examinarea contestațiilor, vor fi anunțate la data de 6 iulie.

Sesiunea de bacalaureat 2018 s-a desfășurat în perioada 5-22 iunie. La sesiune au fost admiși 18 150 de candidați, dintre care 3 020 de candidați au fost restanțieri din sesiunile anterioare.

Verificarea lucrărilor de examen a fost efectuată în perioada 5-26 iunie.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.

Subiecte similare