/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

CM 2018: Danemarca - Franţa 0-0 şi ambele echipe se califică în optimi

missing
26 iunie 2018, ora 20:52

Potrivit Agerpres, după 36 de partide în care s-au marcat, meciul de la Moscova a fost primul cu un scor ”alb”, niciuna dintre echipe nedorind să rişte. Ambele s-au calificat mai departe neînvinse, dar Danemarca va avea o adversară dificilă în optimi, mai mult ca sigur Croaţia.

Franţa, care a menajat mai multe piese de bază, a fost mulţumită cu acest scor, deoarece îi asigura câştigarea grupei, în timp ce danezii, la adăpostul scorul din celălalt meci (2-0 pentru Peru în faţa potenţialei contracandidate la calificare, Australia), au părut satisfăcuţi cu calificarea.

A fost primul primul rezultat de 0-0 al Danemarcei la Cupa Mondială. Danezii au ajuns acum la 18 meciuri consecutive fără înfrângere, aici fiind incluse şi cele două remize cu România din preliminarii.

În prima repriză, ”Les Bleus” au avut câteva ocazii, prin Giroud (15), al cărui şut a fost scos de Schmeichel de la vinclu, Dembele (33), care a tras pe lângă poartă din afara careului, şi prin Griezmann (39), care a şutat din afara careului, dar portarul danez a reţinut. Singura oportunitate a danezilor a fost un contraatac (29), însă Eriksen a fost blocat de Lucas Hernnadez şi Mandanda.

La reluare, Mandanda (54) a reţinut cu greutate şutul lui Eriksen din lovitură liberă, decarul danez şutând pe lângă poartă cinci minute mai târziu.

Fekir a animat puţin atacul francez după intrarea sa pe teren, dar a tras în plasa laterală (70), iar apoi şutul său din afara careului a fost respins de Schmeichel (82).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram