Hai la teatru! Care este repertoriul Teatrului Național „Mihai Eminescu” pentru această săptămână

de-editat-si-publicat-repertoriu-desfasurat-16–22-aprilie-2018-44301

Teatrul „Mihai Eminescu” din Chișinău invită spectatorii în perioada 25 iunie – 1 iulie la mai multe spectacole frumoase. Iată care este repertoriul spectacolelor pentru această săptămână.

Joi, 28 iunie, ora 18:30

sf

„Storcătorul de fructe”- Un spectacol tragi-comic despre criza comunicării dintre oameni apropiaţi care îşi vorbesc dar nu se pot face auziţi; o montare ce doreşte a ne spune cât de simplu e, de fapt, secretul armoniei în familie – să iubeşti şi să înţelegi.

Vineri, 29 iunie, ora 18:00

pv_0

Pomul vieţii”- este povestea tristă a oamenilor calzi, emotivi, temperamentali, care sorbesc cu patimă din cupa suferinţelor omeneşti. Condimentarea spectacolului cu efecte comice este oportună, evoluţia actorilor atingînd coardele sufletului omenesc.

Sâmbătă, 30 iunie, ora 18:00

Casa Mare_A2

Legendara  „Casă Mare”  de Ion Druță revine pentru a treia oară pe scena Naționalului, acum în regia lui Alexandru Cozub. Premiera face parte din suita manifestărilor dedicate aniversării a 25-a de la semnarea Declarației de Independență a Republicii Moldova. Piesa tratează valori des întâlnite în creația lui Druță: relația dintre uman și moral, sacru şi profan, ecologia naturii și spiritului, impactul tehnologizării…. E, în fond, şi o frumoasă poveste de dragoste: un motiv în plus să nu rataţi spectacolul.

Duminică, 1 iulie, ora 18:00

fmdsi_0

Filumena Marturano sau Divorţ în stil italian e un spectacol cu mare succes la public: povestea relaţiei amoroase care a durat 26 de ani intre Domenico Soriano,   napolitan înstărit din lumea bună şi Filumena, fostă cocotă, cucereşte iremediabil prin sinceritate şi adevăr.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente