/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ambasadorul UE la Chișinău, extrem de dezamăgit de decizia CSJ

missing
26 iunie 2018, ora 00:13

„Sunt extrem de dezamăgit de decizia CSJ de a nu admite recursul împotriva nevalidării alegerilor primarului de Chișinău. Voința poporului exprimată în alegeri libere și corecte, valorile democratice, principiile statului de drept la care Republica Moldova a comis în relațiile sale cu UE nu au fost respectate”, a scris Peter Michalko, ambasadorul UE în Moldova.

Precizăm că CSJ a menținut hotărârea Judecătoriei Chișinău și Curții de Apel care au decis anularea alegerilor locale din 20 mai și 3 iunie câștigate de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, din motiv că acesta și contracandidatul său Ion Ceban ar fi făcut agitație electorală în ziua celui de-al doilea scrutin.

În același timp, liderii PAS și Platforma Da au invitat toți doritorii să se alăture marți, la 7:30, la un protest în fața primăriei Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram