/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cum a reacționat Maia Sandu la decizia CSJ prin care s-a menținut hotărârea de anulare a alegerilor

missing
25 iunie 2018, ora 21:56

„Astăzi el a anunțat clar, pe față, că el este dictatorul R. Moldova și pentru el nu contează ce vor cetățenii. Noi nu putem să acceptăm acest lucru. Da, ne va fi greu de acum încolo, nici până acum nu ne-a fost ușor, de acum ne va fi greu, dar nu putem să cedăm. Ceea ce o să facem noi: o să constituim un comitet de rezistență națională pentru că asta se întâmplă într-o dictatură deschis declarată, pe față. Noi cu toți avem acum obiectivul să rezistăm. O să venim în următoarele zile și o să vă spunem cum o să acționăm, astfel încât să transmitem acestei guvernări mesajele noastre pe toate căile legale, dar mesaje foarte dure, că noi nu acceptăm dictatura. Mâine dimineață, începem cu o acțiune la primărie la 7:30. Ne vedem acolo, acolo vă spunem ce facem și anunțăm planurile de mai departe. E foarte important să nu ne lăsăm demotivați, demobilizați, ei asta vor, ei vor să ne sperie, ei vor ca noi să lăsăm mâinile în jos… ”, a declarat Maia Sandu de pe scena improvizată din fața Curții Supreme de Justiție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram