/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/LIVE VIDEO/ ULTIMA ORĂ! CSJ a respins recursul lui Năstase. Alegerile nu au fost validate

missing
25 iunie 2018, ora 21:07

UPDATE 21:08. Curtea Supremă de Justiție a respins recursul lui Năstase, astfel alegerile din Chișinău rămân anulate

UPDATE 17:31 Cererea de recuzare a fost respinsă

UPDATE 16:36. Năstase a cerut recuzarea completului de judecată, instanța examinează recursul liderului Platformei DA.

UPDATE 16:19. Bulevardul a fost deblocat, protestatarii au revenit în fața Curții Supreme de Justiție.

UPDATE 16:04. Protestatarii planifică să blocheze bulevardul Grigore Vieru. Corespondentul TV8 transmite că protestatarii vor merge pe zebră timp de câteva minute.

UPDATE 15:44. Năstase a anunțat că merge împreună cu avocatul său la ședința Curții, el anunțând că l-a recuzat pe judecătorul Ion Druță.

UPDATE 15:34. Năstase a declarat că până la ora 15 a așteptat o declarație de abținere de la judecătorii de la CSJ. Năstase a spus că s-a dresat la Prcuratură pentru a i se intenta un dosar penal pe numele președintelui CSJ, Ion Druță, unul dintre membrii completului de judecată care va examina admisibilitatea recursului liderului Platformei DA.

UPDATE 15:31. Maia Sandu a mulțumit oamenilor prezenți la manifestație și a rugat să fie și astăzi pașnici în ciuda poliției și a pompierilor prezenți la Curtea Supremă de Justiției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram