/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fostul Președinte al Parlamentului, Dumitru Moțpan va fi înmormântat la Cimitirul Central din Chișinău

missing
25 iunie 2018, ora 08:05

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Dumitru Moțpan va fi depus la Palatul Republicii. Ceremonia de rămas bun va avea loc luni, între orele 10.00 – 12.00.

Dumitru Moţpan a fost Vicepreşedinte al Parlamentului în perioada 1994-1997 şi Preşedinte al Parlamentului în anii 1997-1998. A fost deputat în primul Parlament și semnatar al Declarației de Independență, fiind decorat cu ”Ordinul Republicii”.

Dumitru Moțpan s-a născut pe data de 3 mai 1940, în satul Seliște din raionul Nisporeni și a trecut în neființă pe 23 iunie 2018.

Președintele Parlamentului Andrian Candu, corpul de deputați și Secretariatul Parlamentului au transmis sincere condoleanțe familiei, rudelor, colegilor și tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram