/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO LIVE/ „Noi acasă nu plecăm”. Protestul va continua până luni la ședința Curții Supreme de Justiție

missing
24 iunie 2018, ora 17:38

UPDATE 17:34 Maia Sandu a anunțat că protestul va continua până mâine la ora 15:30, când va avea loc ședința Curții Supreme de Justiție. Năstase a rugat persoanele să se facă comodă și să se organizeze pentru a rămâne peste noapte

UPDATE 16:17 Protestatarii se îndreaptă spre clădirea Parlamentului. Maia Sandu a reiterat din nouă că manifestația este pașnică.

UPDATE 16:14 Unul dintre punctele rezoluției este că protestele se vor organiza până ce nu va fi validat mandatul lui Andrei Năstase. Proiectul rezoluției a fost aprobat unanim.

UPDATE 16:08 Manifestanții propun adoptarea unei rezoluții

TV8 transmite LIVE protestul din Piața Marii Adunări Naționale

UPDATE 15:02. Imagini din spatele cordonului de poliție de pe scările Guvernului.

UPDATE 14:59 În fața protestatarilor a ieșit Alexandru Slusari și a îndemnat oamenii să voteze responsabil

UPDATE: 15:53 Noi aici protestăm împotriva justiției care participă la cele mai mari hoții și care vă determină pe voi să plecați din țară.

UPDATE 15:52 În fața protestatarilor a ieșit deputata PLDM Maria Ciobanu

UPDATE 14:55 Maia Sandu de pe scena din PMAN: Anularea votului însemnată anularea democrației și instaurarea dictaturii. Prieteni dacă îi vom lăsa să ne fure votul astăzie, ei vor îndrăzni să ne fure votul și la toamnă, și peste patru ani… Vrem noi ca acești bandiți să ne jefuiască țara? Haideți să îi oprim astăzi. Putem să facem acest lucru dacă suntem mulți și uniți.

UPDATE 14:29. Maia Sandu anunță că mulțimea se îndreaptă spre PMAN. Ea a mai atenționat manifestanții să se vrea un protest pașnic și a atenționat că ar putea fi provocări.

UPDATE 14:27. Andrei Năstase și Maia Sandu au ajuns la protest. Politicienii au mulțumit participanților pentru prezență.

UPDATE: 14:22. Jos Mafia! Năstase la primărie, Plahotniuc la pușcărie; – sunt unele dintre sloganurile pe care le strigă protestatarii

UPDATE 14:05. Unul dintre manifestanți a declarat că solicitarea lor principală este validarea alegerilor din Chișinău. Oamenii scandează: Validare!!!

UPDATE 13:55 Circulația transportului pe bd. Ștefan cel Mare va fi restricționat!

„Ei și-au bătut joc de votul nostru. Ei ne-au furat unica noastră armă împotriva lor – votul! Nouă nu ne-a rămas altceva decât să ne facem dreptate prin PROTEST! Dacă nu-i oprim acum, în țara noastră se va instaura DICTATURA! Dacă nu-i oprim acum pe cei de la putere, nu-i va mai opri nimic. Vor fi în stare de orice – să nu ne permită să ieșim din țară, să ne despartă de rude, să ne fure casele și afacerile după bunul plac”, se spune în descrierea evenimentului.

Potrivit paginii evenimentului și-au anunțat participarea peste 1,5 mii de oameni, în același timp alte două mii sau arătat interesate de manifestație

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram