/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

„Vă așteptăm indiferent de preferințele politice”. Primii participanți la „Facem pancarte” au ajuns în parcul central

24 iunie 2018, ora 12:02

Ne pregătim frumos de protest. Luăm cu noi carton, markere, capsatoare, scoci, și tot restul ce credeți voi că e necesar pentru o pancartă de nota zece. Locul întîlnirii – Cafenea Guguță din parcul central. Vom fi acolo de la 12:00, facem pancarte și mergem la protest. Vă așteptăm indiferent de preferințele politice și tot restul blablaului obișnuit”, se arată în descrierea evenimentului.

Amintim că astăzi în fața primăriei Chișinău se planifică un protest de amploare organizat după ce Curtea de Apel Chișinău a menținut decizia primei instanțe de invalidare a alegerilor locale din Chișinău. În urma deciziei Andrei Năstase și Maia Sandu au ieșit cu declarații în public în care au chemat cetățenii la protest împotriva guvernării, afirmând că actul justiției a fost săvârșit sub influență politică. Andrei Năstase a atacat decizia Curții de Apel la Curtea Supremă de Justiție, ședința privind admisibilitatea recursului a fost planificat pentru ziua de luni, 25 iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram