/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ Ploaia a făcut ravagii în Chișinău. Salvatorii au deblocat oameni din mașini și au pompat apa din ogrăzi

missing
22 iunie 2018, ora 22:02

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, salvatorii au intervenit pe str. Ialoveni din municipiul Chișinău, unde într-un mijloc de transport au rămas blocați 4 oamnei, inclusiv 3 copii. Ajunși la fața locului pompierii au reușit să scoată minorii și să-i adăpostească într-un loc sigur.

Potrivit informației operative pe străzile Muncești, Albișoara, Sculeni și șoseaua Balcani din municipiul Chișinău s-a acumulat apă în urma precipitațiilor abundente. În urma ploilor nu au fost raportate victime.

De salvatori a fost nevoie și în orașul Comrat unde angajații IGSU au intervenit pentru pomparea apei din trei gospodării particulare.

Conform informației IGSU în servantul de luptă sunt pregătiți pentru intervenție 356 de salvatori și pompieri cu 125 autospeciale de intervenție. Oamenii sunt îndemnați să nu păresească locuințele și să se adăpostească pe parcursul precipitațiilor. În caz de situații de risc persoanele pot apela pentru a cere ajutor la Serviciul 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram