/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Ștefan Gligor spune că deține informații potrivit cărora ar exista un mandat de percheziționare a domiciliului său

missing
22 iunie 2018, ora 18:52

„Eu am ajuns ieri în țară și am primit un apel de la o sursă care este confidențială, care mi-a zis despre faptul că ar exista un mandat de percheziție a domiciliului și că sunt vizat de activitatea direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGP. Asta nu este doar despre mine, noi avem mai multe semnale alarmante cu privire la faptul că organele de urmărire penală sunt utilizate pentru intimidarea jurnaliștilor, activiștilor civici și a opoziției politice”, a declarat Ștefan Gligor, director de programe, CPR.

Ștefan Gligor a mai menționat că în luna martie curent a fost urmărit de un individ care l-ar fi filmat în timpul unor întâlniri. Contactată de TV8, Procuratura Generală a menționat că nu are date că Gligor ar fi vizat în vreun dosar. Am încercat să aflăm detalii și de la Inspectoratul General de Poliție. Ofițerul de presă ne-a spus că revine cu un apel, iar ulterior nu a mai răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram