/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Cod galben de ploi puternice și intensificări ale vântului. Telefonul la care să sunați în caz de urgență

missing
22 iunie 2018, ora 17:30

Cetățenii sunt îndemnați să evite adăpostirea de ploaie sub arbori, linii electrice și construcții ușoare pentru siguranța vieții oamenilor. De asemenea, automobiliștii sunt atenționați să nu parcheze automobilele sub copaci și în locurile joase, unde se pot forma acumulări mari de apă.

Menționăm că toate serviciile municipale sunt pregătite cu echipe mobile, fiind gata de a interveni în situații de urgență.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04. În caz de situații de risc oamenii sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram