/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Curtea de Apel a publicat decizia motivată privind anularea alegerilor locale

missing
22 iunie 2018, ora 16:36

În hotărâre se mai spune că declarațiile lui Andrei Năstase, despre faptul că niciun candidat nu a cerut invalidarea scrutinului în primă instanță, sunt fără suport juridic. Curtea de Apel a respins și argumentele Consiliului Electoral de Circumscripție care a cerut validarea alegerilor.

În același timp, magistrații de la Apel au stabilit că Năstase a efectuat agitație electoral prin intermediul paginii sale de socializare. Și Ion Ceban a încălcat legea după ce ar fi îndemnat oamenii să iasă la vot, utilizând aceleași slogane pe care le-a folosit și în timpul campaniei. În motivare, instanță a mai menționat că cei doi candidați ar fi făcut presiuni asupra alegătorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram