/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Cum au comentat Maia Sandu și Andrei Năstase incidentul din fața Poștei Moldovei

22 iunie 2018, ora 15:34

„Ieri poliția a stat pasivă, noi eram cei care îi rugam să vină și să intervină și să oprească această provocare. Ei stăteau cuminți în calitate de spectatori. Să-și facă treaba mai bine, iar cetățenii să fie foarte atenți”, a declarat Maia Sandu, afirmând că oamenii legi a cheltuit bani enormi „judecând după numărul de polițiști aduși aici nu doar din Chișinău, dar și din afara țării”.

Năstase a spus și el că trebuie de întrebat organele de ordine despre incident. „V-ați întrebat cine a încercat aceste provocări, protestatari sunt foarte și foarte mulți. Oamenii sunt nemulțumiți de furtul miliardului, oamenii sunt nemulțumiți că R. Moldova s-a transformat într-o spălătorie a mafiei rusești, oamenii sunt nemulțumiți că sunt călcați în picioare zilnic, au salarii proaste, au pensii proaste, li se fură votul, li se dă apă potabilă de proastă calitate, aer de proastă calitate și atunci când cineva le obstrucționează și ieșirile lor pentru a protesta, de a se manifesta sigur că vor exista reacții diferite. Unde a fost poliția, de ce poliția se ocupă de provocări, o parte dintre ei, nu vorbesc acum de întreaga poliție, dar nu se ocupă de asigurarea ordinii publice. Acolo trebuie să fie întrebările nu la noi, noi suntem organizatorii a unor acțiuni civilizate, oneste pe care le vrema sigurate și de forțele de ordine. Pentru că asta eu declarat ei, că vor asigura ordinea, de asta erau atât de mulți dislocați în spatele primăriei, de asta au fost atât de mulți dislocați în spatele Curții de Apel. La organele de ordine trebuie să fie…”, a spus Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram