Participă la Târgul Universităților din România și află totul despre admiterea de peste Prut din acest an

IMG_1519

Federația Asociațiilor de Basarabeni din România (FAB România) organizează în perioada 5-8 iulie 2018 Târgul Universităților din România, activitățile organizate în cadrul acestor mari evenimente au scopul de a prezenta ofertele educaționale din centrele universitare românești.

Tinerii absolvenți ai liceelor din Republica Moldova, care doresc să-și continue studiile peste Prut vor avea ocazia să discute cu membrii FAB, să primească informații utile, sugestii sau chiar alternative pentru a putea beneficia de studii de calitate în România. Astfel, absolvenții vor avea ocazia să afle cum e să fii student în România, chiar de la cei care studiază în marile centre universitare românești.

Ajuns la a X-a ediție, Târgul Universităților din România este prima etapă a campaniei de informare și consiliere
„AdmiteRO”, care se desfășoară în perioada iulie 2018-octombrie 2018, în cadrul căreia voluntarii din cadrul organizațiilor membre FAB România, oferă absolvenților ciclului gimnazial, liceal, sau universitar din Republica Moldova informații despre metodologia de admitere la instituțiile de învățământ românești.

Târgul Universităților se va desfășura în Chișinău (5-6 iulie), Bălți (7 iulie), Cahul (8 iulie). Federația Asociațiilor de Basarabeni din România este o organizație non- guvernamentală, apolitică și nonprofit, cea mai importantă entitate de reprezentare a studenților și elevilor din Republica Moldova care își fac studiile în România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente