‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 28 martie, 2024
13.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleFOTO. În China a fost construit cel mai mare complex de sere inteligente

FOTO. În China a fost construit cel mai mare complex de sere inteligente

‹ adv ›
‹ adv ›

Complexul agricol modern ce poartă numele Daqing Hongfu ocupă o suprafaţă de aproximativ 700 de hectare, cu investiţii totale de 15 miliarde de yuani. Scopul proiectului este de a crea un parc mare care să cuprindă sere moderne agricole, centre de agrement, cultură, ştiinţă, afaceri şi de asistenţă medicală.

FOTO: www.hortidaily.com
FOTO: hortidaily.com
FOTO: hortidaily.com

Prima etapă de construcție a serei inteligente moderne a atras o investiție de 50 de milioane de yuani. Testarea echipamentelor a fost finalizată, iar acum funcţionează și a devenit cea mai mare seră inteligentă din China. Pe 11 mai curent, au fost plantate 30 de mii de plante de tomate. Recoltarea va începe în a doua jumătate a lunii iulie, iar roșiile ecologice și standard vor fi vândute în diferite zone din China, Hong Kong și Rusia.

Se preconizează că 1,7 miliarde de yuani vor fi investiți în construcția de 45 de hectare de sere inteligente. Pentru a efectua cercetări cu privire la nocivitatea asupra mediului, compania cooperează cu Universitatea olandeză Wageningen, care se socoate cea mai bună universitate de profil din lume. Se planifică investiţii de 1,2 miliarde yuani pentru a accelera construcția serei inteligente în Daqing.

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii