Tragedie pe șosea. Cinci persoane au decedat, iar trei au ajuns la spital în urma unui grav accident în raionul Ialoveni

Accident de proporții în apropierea satului Horești, raionul Ialoveni. Tragedia a avut loc în această noapte, aproximativ la ora 23.00, iar în urma tamponării a unui automobil BMW și a unui microbuz marfar au decedat cinci persoane, iar altele trei au ajuns la spital.

Cele patru persoane decedate din BMW sunt două femei și doi bărbați, dintre care și șoferul, cu vârste de 30,38 și 46 de ani, o persoană fiind încă neidentificată. Tot neidentificată este și bărbatul rămas în viața.

Din microbuzul marfar, șoferul, de 38 de ani a decedat, iar pasagerii, doi bărbați de 28 și 32 ani sînt internați. Trei echipe ale Serviciului Situații Excepționale au intervenit în teren.

accident_horesti1

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.