Doi bărbați din capitală, reținuți pentru consum de droguri în curtea unui bloc de locuit

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi bărbați de 35 și respectiv 36 ani, originari din municipiul Chișinău sunt cercetați pentru consum și păstrare de substanțe narcotice. Bărbații au fost observați de un echipaj mobil al Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, în curtea unui bloc de locuit din sectorul Buiucani, în timp ce manifestau un comportament suspect.

Astfel, în urma documentării asupra lor a fost depistat un plic în care se afla o substanţă vegetală necunoscută și un dispozitiv din plastic confecţionat artizanal, predestinat consumului de substanțe narcotice.

Ambii au fost escortaţi la Inspectoratul de Poliție a sectorului Buiucani, pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Conform legislaţiei penale în vigoare suspecţii reţinuţi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 10.000 lei la 20.000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 100 de ore.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...