04:57:26 20.04.2024
Stiri

Liberalul Munteanu critică inițiativa lui Plahotniuc de a desfășura ședințe de Guvern în raioanele republicii: „De mână cu candidatul PD pentru funcția de deputat în acea circumscripție”

Politică 19.06.2018 14:30 Vizualizări2859 Autor: Ziarul National
Liberalul Munteanu critică inițiativa lui Plahotniuc de a desfășura ședințe de Guvern în raioanele republicii: „De mână cu candidatul PD pentru funcția de deputat în acea circumscripție”


Vicepreședintele Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, critică inițiativa lui Vlad Plahotniuc ca în fiecare zi de vineri Guvernul să se întrunească în ședință în diferite raioane ale republicii.

Potrivit lui Munteanu, această inițiativă „va obstrucționa puternic buna desfășurare a alegerilor parlamentare și va compromite randamentul de lucru al Guvernului în întregime, dar și al fiecărui membru în parte”.

„În calitate de fost ministru, întrevăd în această operațiune de „desant” o implicare grosolană a Guvernului în alegerile parlamentare. Mai exact, membrii Guvernului vor merge în fiecare circumscripție electorală, de mână cu candidatul PD pentru funcția de deputat în acea circumscripție”, spune Valeriu Munteanu.

De asemenea, fostul ministru afirmă că „activitatea Guvernului va fi paralizată în goana de a satisface necesitățile electorale ale partidului de la guvernare, iar angajamentele reale ale statului nostru și reformele necesare vor fi uitate până după alegeri”.

Menționăm că liderul PD, Vlad Plahotniuc, a anunțat astăzi că în fiecare zi de vineri membrii Guvernului, în frunte cu premierul Pavel Filip, vor desfășura ședințe în raioanele R. Moldova. Astfel, administrația publică centrală intenționează să se implice mai activ în soluționarea problemelor acute din fiecare raion. „Va fi desfășurată o ședință a Guvernului strict pe problemele raionului pe care îl vizitează și vor fi luate decizii și măsuri care să rezolve problemele raionului respectiv. Pentru cetățeni și autoritățile locale, aceste vizite în teritoriu ale Guvernului vor fi o bună ocazie să discute cu miniștrii, să caute împreună soluții la rezolvarea problemelor pe care le au”, a spus liderul PD.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md