Avionul care transporta o naţională de fotbal prezentă la Mondial a luat foc în zbor. Ce s-a întâmplat// VIDEO

Jucătorii şi staff-ul Arabiei Saudite au trecut prin mari emoţii, după ce motorul drept al avionului care îi transporta spre Rostov a luat foc. Din fericire, piloţii au aterizat imediat şi astfel a fost evitată o adevărată catastrofă.

După meciul de la Moscova, cu Rusia, pierdut cu 5-0, Arabia Saudită s-a deplasat în această seară spre Rostov, acolo unde miercuri urmează să întâlnească Uruguayul, în meciul doi din grupă.

Doar că această călătorie se putea transforma într-o tragedie de proporţii. Conform presei ruse, avionul, un Airbus A319 al companiei Rossiya Airlines, a avut mari probleme cu puţin timp înainte să aterizeze.

Astfel, se pare că unul dintre motoarele de pe partea dreaptă a luat foc. Imediat, piloţii au aterizat de urgenţă, toţi fiind aduşi la sol în deplină siguranţă.

”Federaţia Saudită de Fotbal raportează faptul că toţi componenţii echipei naţionale sunt în siguranţă după o problemă tehnică minoră a avionului care a aterizat la Rostov pe Don. Echipa e în drum spre hotel”, a comunicat forul fotbalistic din Arabia Saudită.

Reprezentanții companiei Rossiya Airlines, citați de Gazeta.ru, au declarat că. în timpul aterizării, o pasăre ar fi intrat în motorul aeronavei, care a luat foc.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.