/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

CM 2018: Suedia câștigă în fața Coreei de Sud și crește presiunea pe campioana mondială, Germania

missing
18 iunie 2018, ora 17:05

Potrivit gsp.ro, Suedia a controlat partida de la un capăt la celălalt, replica Coreei fiind una inexistentă. Fără vreun șut cadrat pe spațiul porții, asiaticii au încercat să fragmenteze cât mai mult jocul. Portarul Hyun-Woo Cho a făcut minuni în primele 45 de minute, intervenind în minutul 20 în fața lui Marcus Berg, într-o situație de 1 la 1.

Pauza nu a schimbat nimic din coordonatele înfruntării. Suedia a pedalat în gol, a plimbat mingea, dar fără a-și crea oportunități clare de gol. Salvarea a venit iar de la VAR. Arbitrul din El Salvador, Joel Aguilar, a oprit un contraatac periculos al asiaticilor pentru a consulta sistemul de arbitraj video pentru o infracțiune în careu. A fost penalty, iar fundașul lui Krasnodar, Andreas Granqvist, a transformat cu sânge rece.

Finalul partidei a fost lipsit de evenimente notabile. Coreea a încercat timid să împingă jocul. A trimis câteva mingi periculoase în careul advers, dar de fiecare dată a lipsit sincronizarea.

Suedia a egalat reprezentativa din Mexic în fruntea clasamentului grupei F și așteaptă duelul cu Germania din etapa viitoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram