În fața Judecătoriei Chișinău se scandează „Năstase e primar!”, „Noi nu cedăm!”// VIDEO

Zeci de persoane protestează în fața Judecătoriei Chișinău, unde magistrații urmează să ia o decizie privind validarea mandatului de primar al lui Andrei Năstase. Aceștia se arată nemulțumiți de tergiversarea validării mandatului noului primar ales.

Persoanele scandează „Noi nu cedăm!”, „Noi dorim dreptate” și „Votul meu contează!”, „Validați mandatul!!”.

Precizăm că, astăzi, judecătorii s-au întrunit în ședință privind validarea scrutinului din 3 mai.

Protestul are loc în lipsa lui Andrei Năstase, care fiind pe aeroportul din Viena, a invitat simpatizanții săi să-și păstreze calmul.

„Eu vă invit la calm, să nu ne lăsăm provocați de indivizii aceștia. Trebuie să avem nervii de oțel, gândirea trează și să păstrăm sobrietatea de care am dat dovadă din 2015 încoace”, a declarat Năstase.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.