vineri, 19 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeJM Invest Group este alături de Eugen Ceban

JM Invest Group este alături de Eugen Ceban

Recomandate

Jana Michalova, directorul general al JM Invest Group a aflat recent despre cazul lui Eugen Ceban, un tânăr originar din satul Valea Perjei, care luptă pentru viaţă. Cu doi ani în urmă acesta a fost diagnosticat cu limfomul Hodgkin sau, mai simplu spus, cancerul limfatic. Toată familia lui este formată din 3 persoane: sora, bunica şi mama, care este şi ea persoană cu dezabilităţi de gr. II. Tatăl său a decedat într-un accident rutier când Eugen avea 4 ani. La numai 20 de ani, după ce a absolvit 2 facultăți, deja lucra pentru a o ajuta pe mama şi bunica sa.

JM Invest Group a participat la expoziţia TehAgroFest, care s-a desfășurat în perioada 14-16 iunie în comuna Tohatin. Atunci directorul general a decis să profite de această posibilitate pentru a oferi un mic ajutor. Astfel, JM Invest Group a donat 5% în contul lui Eugen Ceban din suma fiecărei vânzări făcute în timpul expoziţiei şi a încurajat colegii să-i urmeze exemplul. 5% nu e puţin, dacă luăm în considerare faptul că prețul unei semănători este de 70 de mii de euro.

Întreprinderea JM Invest Group speră că companiile mari de la noi vor urma exemplul şi vor contribui la tratarea acestui tânăr. Doritorii de a ajuta, o pot face accesând următorul link.

Advertorial
Advertorialhttps://agrobiznes.md/publicitate
Conținut sponsorizat de parteneri (P)

Citește și ›

Advertoriale