Vrei să postezi pe Instagram și InstaStory de pe laptop sau desktop? Vezi cum e posibil

pexels-photo-122383
Foto: pexeles.com

Spre deosebire de Facebook, Instagram nu este o rețea de socializare făcută să profiți la maxim de ea de pe laptop sau desktop. 

Instagram este una dintre cele mai populare rețele de socializare de pe mapamond, care însă o problemă majoră. Dacă te încântă ideea să postezi de pe Instagram cu laptopul în fața ochilor, vei fi uimit să afli că nu există o soluție nativă pentru acest scop. Nu poți urca poze sau clipuri de pe web pe Instagram și nici nu-ți poți atașa conținut adițional în InstaStory. În mod oficial, respectiva problemă va rămâne pentru totdeauna și reprezintă modul creatorilor platformei de a te forța să petreci o cantitate semnificativă de timp cu telefonul în mână.

Dacă folosești un browser modern, precum Google Chrome, era imposibil ca cineva să nu fi creat o extensie care să faciliteze urcarea de conținut pe Instagram. După câteva experimente mai mult sau mai puțin reușite, am găsit o extensie care funcționează surprinzător de simplu și eficient. Este intitulată Photo Uploader for Instagram.

În cazul în care vrei să știi cum postezi fotografii și clipuri noi pe Instagram de pe web, primul pas este să-ți instalezi extensia Photo Uploader for Instagram. Imediat după, vei avea un buton cu sigla Instagram în bara de adresă. Mai important decât ăla este însă butonul în plus care îți apare pe Instagram.com când îți accesezi profilul din dreapta sus, scrie playtech.ro.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente