00:44:27 17.04.2024
Stiri

Cătălin Crișan și-a scos NOUA IUBITĂ în lume și a prezentat-o colegilor de breaslă

Monden 16.06.2018 19:00 Vizualizări5003 Autor: Ziarul National
Cătălin Crișan și-a scos NOUA IUBITĂ în lume și a prezentat-o colegilor de breaslă


Cătălin Crișan și-a scos noua iubită în lume. După două mariaje eșuate, artistul are o nouă parteneră, iar zilele trecute, aceasta l-a însoțit la un eveniment monden unde, de altfel, Cătălin a și cântat.

La 50 de ani, artistul și-a găsit, în sfârșit, marea dragoste, însă evită să dea prea multe amănunte despre actuala lui parteneră, care-i este alături de mai bine de un an.

Joi seara (14 iunie), Cătălin Crișan și-a scos iubita în lume, la un eveniment monden la care a și cântat – o seară grecească – și a prezentat-o colegilor de breaslă. Monica, partenera lui, nu s-a ridicat de la masă, în timp ce artistul a socializat cu toată lumea.

Recent, întrebat când o să se însoare pentru a teria oară, Cătălin Crișan a răspuns: „Am spus că mă însor exact pe 6 februarie, când oi implini 70 de ani, dacă o mai fi lângă mine. Că atunci, oricum nu mă mai ia nimeni”.

Solistul s-a afișat pentru prima oară la brațul iubitei sale anul trecut, la nunta bunului său prieten Gabriel Cotabiță. De atunci, a preferat ca relația sa să fie una cât se poate de discrete și nu a dat prea multe amănunte despre acestui subiect.

Cătălin Crișan, care a reușit să slăbească grație unei „diete minune”, a mai fost căsătorit de două ori. El a divorțat pentru prima oară de Lucia Bubulac, în anul 2009, după 14 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, Daria și Rareș. Al doilea divorț a avut loc în anul 2013. Din căsătoria cu Alina Cupșa a rezultat o fetiță, Lara Maria. La scurt timp după cel de-al doilea divorț, artistul declara că nu o să se mai însoare niciodată, transmite Libertatea.

„Nu vreau să mă fac călugar, dar nu mă mai însor. Nu mă mai căsătoresc niciodată, am terminat pe viaţă şi nu zic că sunt sigur, ci sunt convins un milion într-o sută că poţi să trăieşti cu cineva fără să ai acte”, spunea el atunci.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md