/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ O nouă tragedie la Orhei! Un bărbat de 34 de ani s-a înecat la scăldat

missing
16 iunie 2018, ora 14:38

Potrivit şefului adjunct al Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei (DSE), Viorel Patraș, victima şi alţi câţiva câţiva tineri se odihneau pe mal, unde ar fi avut loc și consum de alcool. Paznicul iazului a povestit că i-a atenţionat pe bărbaţi să nu intre în apă. Totuşi, unul dintre tineri a hotărât să se răcorească, iar după ce a înotat vreo 30 de metri, a dat semne că se scufundă. In ajutor i-a sărit un prieten de pe mal, dar şi acesta era cât pe ce să se înece.

La faţa locului au venit medicii, care l-au asistat pe înotătorul supravieţuitor. Corpul tânărului înecat a fost căutat mai întâi de salvatorii din Orhei, iar apoi au intervenit şi scafandrierii din Chişinău.

Viorel Patraș a declarat că numărul înecurilor care au avut loc într-o perioada scurtă în raionul Orhei este alarmant. Înecul din Peresecina este deja al 6-lea înregistrat în mai puţin de 3 săptămâni.

Foto: radioorhei.info

Foto: radioorhei.info

Foto: radioorhei.info

Foto: radioorhei.info

Foto: radioorhei.info

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram