/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Cine sunt cei cinci membri ai Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii, numiți în funcție de Parlament

16 iunie 2018, ora 12:45

Comisia specială de organizare şi desfăşurare a concursului public pentru selectarea candidaţilor la funcţia de membru al Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii a desfășurat concursul public, iar capacităţile profesionale ale candidaţilor au fost apreciate în cadrul unui interviu individual, la care au participat şi reprezentanţii societăţii civile. Pentru participare la concurs au depus dosarele 16 candidați.

Comisia specială de organizare şi desfăşurare a concursului public pentru selectarea candidaţilor la funcţia de membru al Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii a fost constituit de Parlament la 1 martie 2018. Comisia a fost formată din 7 deputați, membri ai Comisiei drepturile omului şi relaţii interetnice și Comisiei juridice, numiri şi imunităţi: Inna Șupac, Galina Balmoș, Grigore Novac, Fiodor Gagauz, Eugen Bodarev, Alla Dolință și Anatolie Zagorodnîi.

Consiliul pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii este o autoritate publică autonomă, imparţială şi independentă, creată în 2013, care are misiunea de prevenire și protecție împotriva discriminării, asigurarea egalității, promovarea oportunităților egale și a diversității.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram